Най-четения блог света е с редизайн. Чист и хубав. По-хубав от преди.

Не знам дали проблемът е в мен, но напоследък всеки обновен сайт на медиа ми прилича на последния New York Times, които са толкова добри, че няма как.

Отбележете, че са стартирали блог за джаджи, който се отличава от останалите по погледа на нещата, не-търсенето на сензационността и най-вече – езика. Понякога имам чувство, че Engadget & Gizmodo са писани не да се четат от хора, а от търсачки. Сигурно имат Google Editors.

Коментари

 1. uv #
  3 септември 2007 @ 15:25

  Авторът на gadgets.bb всъщност идва точно от Gizmodo. Оригиналният gizmodo-хумор си е баш негово дело. Голямо щастие.

 2. 3 септември 2007 @ 18:57

  сори за офтопика. мейла с който се регистрирах тук онзи ден ползвам от години няколко. количеството спам = един два мейла на ден. днес отварям пощата и виждам 500+ писма. не съм го „слагал“ никъде освен тук, което ме навежда, че тъмната сила дебне това популярно място .. бъдете нащрек!

  к.

 3. 3 септември 2007 @ 20:17

  kosta, mail написан директно не се слага в интернет, избягвай ;)

  пробвай неща от рода на bla [at] domain [dot] com etc.

 4. kyky #
  3 септември 2007 @ 22:40

  забелязвам, че всякакви източници тук са все англоезични. ето сега си споменал 5 медии, и петте англоезични. общо взето в България се е породил някакъв култ към английския като международен език. с това се отхвърля другия подход (по-правилния според мен) – да се използва този език, който най-добре пасва на ситуацията, а не този който може да бъде разбран от най-много хора. все едно да си купиш да четеш Чехов на английски, а не на руски само защото английското издание ще можеш да го заемаш на всичките ти познати, а руското – само на тези които знаят руски.

 5. 4 септември 2007 @ 0:18

  Kosta, моят email грее като линк горе, беззащитен от 3 години и не получавам повече от 10 спама на ден, което е нормално. 500+ е абсурдно.

  И ако нещо с профила ти ти се струва е извън темата, защо не го вкараш в темата, като го публикуваш там, където обявих версия 5?

 6. 4 септември 2007 @ 0:23

  Или да ми пишеш на същия този email.

 7. dragi mi smehurko #
  4 септември 2007 @ 9:34

  куку, съгласен съм с теб, но се радвам, че не са линкове към руски сайтове, че тогава щях да я вържа.. ;)

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS