Писал поне 4 пъти на Червената къща да спрат да ми пращат спам, за съжаление без ефект. Линкът, на който ме пращат да се отпиша води до 404 страница.

Затова искам да споделя последното им писмо с вас:

Уважаеми господин Еленков,

Магистърска програма Артистични психо-социални практики” – съвместна програма на Нов български университет и Центъра за култура и дебат “Червената къща” – набира студенти за учебната 2009-2010 година

В програмата се приемат завършили бакалавърска степен в областта на:

• различните изкуства (театър, музика, танц, визуални изкуства и др.);
• психологията, социалната работа, педагогиката, хуманитаристиката, социологията, философията, икономиката, медицината и др.;
• мениджмънта на културни дейности, културната политика и др.

Приемът в програмата се извършва на базата на 1. мотивационно есе и 2. интервю.

Завършилите програмата придобиват специалност и професионална квалификация: Изкуство и социална работа със специализация “Театър в социалната работа, психодрама, социометрия и групова динамика” и образователна и научна степен “Магистър по Артистични психо-социални практики”.

Представяте ли си в какъв свят живеят хората, които кръщават магистърска програма с име „Артистични психо-социални практики"? А представяте ли си хората, които биха се записали там? С удоволствие бих видял снимка на първия випуск.

А селекцията – от танц, през медицина до икономика. Приказен филтър.

А представяте ли си как се повдига дясната вежда на експерт по човешки ресурси (HR), който разглжеда автобиография на човек, завършил с отличие Артистични психо-социални практики.

Аз не.

До тогава, О! Червена къщо, моля те, след като не отговаряш на писма, надявам се да четеш блогове. Оправи си сайта, че да могат жертвите на твоя спам да се отписват. Така или иначе не съм пожелавал да ги получавам. Мерси!

Коментари

 1. Дарина #
  7 август 2009 @ 16:06

  Драги ми Еленко,не само си представям аз човек, завършил подобна специалност, такъв един човек е една от най-добрите ми приятелки! Уверявам те, няма нищо опасно и подозрително в опитите да омешиш театър, психология, музика и рисуване. Чудя се дали са те насърчавали достатъчно да рисуваш и изрязваш книжни фигурки, докато си бил на пет :) Може би това би ти помогнало да откриеш очевидната връзка между икономиката и танца на двайсе и няколко..;) Успех в търсенето!
  И О! Червена къщо! Наистина лиши Еленко от неуместния си спам! (подкрепям безусловно тоз рефрен :)

 2. 21 август 2009 @ 15:00

  Здравейте Г-н Еленков.
  От името на софуерната фирма поддържаща сайта на Червената къща се извинявам за получените мейлове. Проблемът, че ги получавате е бил софтуерен и е отстранен.

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS