Треперете, смъртни!

Столична компания за градски транспорт вече е инсталирала новите апарати за самотаксуване.

Те приличат на HAL9000 за деца. Или на нещо, в което си пъхаш пръста или ретината за сканиране. Към момента единственото, което прави е да огрява нощта с логото на СКГТ.

Но след 1 юли, те ще обслужват новата схема билет-левче и евентуално билетите, с които ще можем да се возим на колкото искаме градски превозни средства в рамките на 90 минути.

Коментари

 1. dragi mi smehurko #
  31 май 2008 @ 12:29

  доста неясна снимка, почти нищо не се разбира.. :(

 2. kyky #
  31 май 2008 @ 12:39

  И каква ще е системата?

 3. Perkele #
  31 май 2008 @ 14:09

  как ли изглеждат нещата, в които си _пъхаш_ ретината?

  брррр..

 4. RhymerGirl #
  31 май 2008 @ 18:48

  Откога чакам някой да го снима. Честно казано единствената прилика, която намирам с Кларковото нещо, е ужасната досадност. Но то пътуването в Градския си е чиста Одисея. Само дето умираш много повече от 1 път. Мисля, че Бойко чака, да види дали ще се надигнат масите. Ако си траят, този път левчето минава, ако гракнат, пак ще оттегли предложението, което сега е внесено от Велизар.
  А има и още една джаджа, поставят я на място на изкъртена предна седалка и на нея има слот за монети от по 0.20, 0.50 и тнт. Не искам да задавам въпроси относно това с какъв конкурс са сложени жълтите пластмасови неща. Не искам да питам и колко време ще изтраят, преди някой да ги изкърти. Само ми е много, ама много, адски обидно и ме избива на агресия.

 5. 1 юни 2008 @ 12:15

  мене ми приличат на английската система с оистерите… влизаш и се самотаксуваш.. тва с тея билети е баси смеха.. трчбваше да снимаш и супермодерната машинка за продажба на билети сад шофьора.. представям си бабата с тубите как пъха стинки и зад нея опашка от подобни.. абе в тая държава е баси смеха..

 6. dragi mi smehurko #
  1 юни 2008 @ 20:21

  хаха, някои чак пък се обиждали :)

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS