Коментари

 1. 5 декември 2008 @ 18:14

  Има ли някаква причина блогът ти напоследък да се превръща в страница за препредаване на връзки и личното отношение от него да изчезне съвсем? Сори, че го казвам, но последният път когато четох/гледах нещо с интерес беше в средата на октомври. От тогава все едно без да искам съм влязъл в частна дискусия и съм тотално out of place. Хем не е като да кажеш, че темите са далеч от мен.

 2. 5 декември 2008 @ 22:42

  Наистина, липсва малко личното ти отношение към нещата. То е, което ни е най-интересно (:

 3. 6 декември 2008 @ 2:03

  Макар че се регнах насила заради рекламките по-горе, споделям мнението на дотук написалите. А чета тук от 2 години.

 4. 6 декември 2008 @ 2:08

  Обяснение – регнах се преди няколко седмици. С цел за избегна рекламките.

  Присъединявам се към #1 и #2 относно безличното отношение. То, личното отношение, е което привлича. Винаги и за всяко нещо. То е магията.

 5. 6 декември 2008 @ 9:38

  Многоуважаеми,

  Ще разширя извънтемието (на тези дискусии мястото им е по email), но честно казано съм изненадан от впечатленията ви.

  Слагам личното си отношение във всяка публикация, дори това, че я публикувам изразява лично отношение. Същото важи и за нещата, за които по принцип не пиша.

  Ще се радвам, ако съставите списък с места, където съм изявявал лично отношение и кога е точката, в която според вас съм престанал. Пратете ми email. Мисля трансформации в този блог, вашето мнение ще ми е от полза.

  Извинявам се за рекламките, те са по-скоро експеримент доколко този модел е успешен за един сравнително посещаван български блог. Нищо не е заковано, трябва да мине малко време, за да преценя има ли смисъл.

  Мерси!

Кажете нещо

Може да ползвате лек HTML. Email адресът ви остава скрит.

Абонирайте се за коментари през RSS